0492 764 147
VLI Installatie Service
Carolushof 2
5737 PP, Aarle-Rixtel

0492 764 147
[email protected]

Over VLI Installatie Service

VLI

Uw betrouwbare partner voor vakkundig onderhoud, service en beheer van uw cv-ketel, ventilatie-unit en warmteterugwinningsunit.

Over VLI
Onder de naam VLI is Frank van Lieshout actief, specialist in onderhoud en service aan cv-ketels en ventilatie-units. Zijn jarenlange ervaring bij een installateur in Helmond staat garant voor vakkundigheid en kwaliteit.

Periodiek onderhoud
Periodieke inspectie en onderhoud aan uw ketel of unit helpt storingen te voorkomen. Bovendien garanderen fabrikanten allen dan een goede, veilige en langdurige werking van de installatie.

Goed geregeld!
Wilt u geen omkijken hebben naar uw cv-ketel, ventilatie-unit, wtw-unit of boiler/geiser? Sluit dan een onderhoudscontract af! VLI komt jaarlijks op afspraak uw apparatuur vakkundig controleren, afstellen en schoonmaken.

Onderhoud + storingsservice
Nóg beter geregeld: een onderhoudscontract inclusief storingsservice! U heeft dan recht op maximaal 2 storingsbezoeken per jaar (onderdelen zijn niet inbegrepen).

Deskundig advies
VLi volgt de technische ontwikkelingen op de voet en adviseert u graag met betrekking tot het onderhoud, reparatie en de eventuele vervanging van uw installatie of ketel (leverancier van o.a. Nefit en Remeha).

Storing? Bel 06 48511391 !!
U kunt de storingsdienst 24 uur per dag bellen. Even niet bereikbaar? Laat dan een bericht achter en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.